آشنایی با شبکه های رادیویی وایرلس

با گسترش روزافزون سیستم های محاسباتی سیار مانند لپ تاپ، تبلت و گوشی های هوشمند همراه، نیاز به اتصال به شبکه بر روی بستر بی سیم نیز افزایش یافته است، زیرا اگر بخواهیم همه این دستگاه ها را با سیم وصل کنیم. به شبکه متصل شوید، با شرایط غیر قابل تحملی مواجه خواهیم شد. 

در شبکه های بی سیم از امواج رادیویی برای ارسال و دریافت داده استفاده می شود و Wireless Access Point به طور کلی نقطه اتصال در نظر گرفته می شود و دستگاه ها و سیستم های کامپیوتری که از کارت شبکه بی سیم استفاده می کنند به آن متصل می شوند. این دستگاه محدودیت فاصله برای ارتباط را بسیار کاهش می دهد و امکان ایجاد شبکه در فواصل طولانی بدون صرف هزینه زیاد وجود دارد. 

شرکت‌ها کاربران اینترنت رادیویی را به سه گروه کاربراناینترنت خانگی ، تجاری و حرفه‌ای تقسیم می‌کنند: کاربران خانگی به ساختمان‌های تک یا چند واحدی اطلاق می‌شوند که سرعت‌های دریافتی در محدوده 4 تا 12 مگابایت را دارند. منظور از کاربران تجاری، مشاغل کوچک و متوسط و همچنین مجتمع های دریافت کننده اینترنت در محدوده 10 تا 20 مگابایت است. کاربران حرفه ای مانند شرکت های بزرگ و هتل هایی که اینترنت بین 30 تا 50 مگابایت دریافت می کنند.

مزایای شبکه رادیویی بی سیم 

یکی از مزایای شبکه های بی سیم این است که علاوه بر صرفه جویی در زمان و هزینه سیم کشی، امکان بروز مشکلات مربوط به شبکه سیمی مانند قطع شدن کابل، مشکلات نویز و مشکلات مربوط به آن وجود نخواهد داشت. . به نقاط مختلف اتصال در مکان های مختلف، مهم ترین کاربرد رادیو بی سیم، انتقال داده بدون محدودیت مکان است، زیرا از آنتن های بی سیم قدرتمند استفاده می کند. 

استفاده از آنتن های رادیویی دوربین مداربسته در سازمان ها و موسسات بزرگ امکان انتقال سریع تصاویر دوربین مدار بسته را فراهم می کند. از مهمترین مزایای رادیو بی سیم می توان به موارد زیر اشاره کرد: استفاده اقتصادی از امواج و سیگنال ها هزینه تجهیزات فیزیکی را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد. اطلاعات بدون نقص در تجهیزات فیزیکی انجام می شود. 

قابلیت گسترش به دلیل بی سیم بودن این تجهیزات، شبکه ارتباطی را می توان به راحتی گسترش و گسترش داد. پیاده سازی ساده رادیو بی سیم آسان است، زیرا داده های دریافتی را به امواج رادیویی تبدیل می کند و آنها را ارسال می کند. اکنون که درک بهتری از شبکه های بی سیم داریم، به توضیح رادیو بی سیم می پردازیم: 

رادیو بی سیم چیست؟ 

دستگاه رادیویی بی سیم یکی از تجهیزات شبکه است که به شما امکان ارسال و دریافت اطلاعات به صورت بی سیم را می دهد. در واقع این دستگاه عملکرد بسیار ساده ای را ارائه می دهد و تنها یک گیرنده و فرستنده امواج است. تصور کنید می خواهید دو شعبه بانک را به صورت بی سیم در فاصله 500 متری وصل کنید، در این شرایط باید برای هر دو شعبه یک رادیو بی سیم تهیه کنید و آدرس هر کدام را طوری تنظیم کنید که رادیو دیگر دقیقاً مخالف آن باشد. 

در این شرایط تمامی ارتباطات از طریق این دو رادیو رد و بدل می شود و دو شعبه شما به راحتی بدون نیاز به کابل کشی و دردسر زیاد به شبکه متصل می شوند. برای اطلاعات بیشتر به وب سایت ماهان نت مراجعه کنید.